Kijkers zijn verzot op adembenemend misdaadserie: “Echt de moeite waard”
WVDS
Kijkers zijn verzot op adembenemend misdaadserie: “Echt de moeite waard”
Foto: Netflix

Op Netflix staan talrijke misdaadseries. Wij laten jou graag kennismaken met een heel mysterieus verhaal dat je zeker zal bijblijven.

De serie ‘Black Money Love’ of ‘Kara Para Aks’ is een Turkse serie die maar liefst 164 afleveringen telt. En je onmiddellijk weet te verleiden.

In ‘Black Money Love’ voelt Ömer een politieagent ontzettend veel pijn na het verlies van zijn verloofde. Haar dood laat hem achter met heel veel vragen.

Het levenloze lichaam van Sibel, Ömers verloofde, werd namelijk aangetroffen boven op een klif, in een auto. Naast haar zit een oude, rijke zakenman. 

Na de schok van haar plotselinge dood en het idee dat zijn geliefde hem bedrogen heeft, realiseert Ömer zich dat er meer schuilgaat achter haar verdachte dood. 

Samen met de dochter van de zakenman raakt hij verwikkeld in een gevaarlijke diefstal. En ook zijn hart wordt op de proef gesteld.

De serie staat al sinds 2014 in het aanbod van Netflix en kijkers praten er nog steeds over. “Ik leefde echt helemaal in hun wereld.”

“Zo'n mooie serie, ik was echt verslaafd. Ik ben jaloers dat jij nog moet beginnen met Kara Para’, geniet ervan.”

“Geweldige serie. Ik dacht ook:164 afleveringen??? Maar echt de moeite waard. Veel kijkplezier.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.