Kijkers laaiend enthousiast over psychologisch drama op Netflix: “Megagoed”
WVDS
Kijkers laaiend enthousiast over psychologisch drama op Netflix: “Megagoed”
Foto: Netflix

Op Netflix staat een psychologisch drama dat zeker de moeite is. Het staat sinds 2019 op het streamingplatform, maar nog steeds praten mensen online over de reeks. Even opfrissen dus…

Marcella - van de internationaal bekende scenarioschrijver en romanschrijver Hans Rosenfeldt (The Bridge) - speelt zich af in het hedendaagse Londen en heeft Anna Friel in de hoofdrol. 

De serie Marcella op Netflix draait om de psychologische strijd van een politieagente op een crisispunt in haar persoonlijke leven, gedreven door afwijzing en intuïtie.

Marcella is een rechercheur van achter in de 30 die na een loopbaanonderbreking van 12 jaar terugkeert bij de afdeling moordzaken. Ze gaf haar job op om te trouwen en haar leven te wijden aan het stichten van een gezin. 

Maar wanneer een abrupt einde komt aan haar huwelijk met de liefde van haar leven en ze geïsoleerd wordt van haar kinderen op kostschool, keert Marcella terug naar haar werk.

Op dat ogenblik is haar gevoel van eigenwaarde verbrijzeld. Ze krijgt meteen een van haar oude zaken toegewezen waar ze in 2003 voor het eerst aan werkte. 

Er is een golf van recente moorden gepleegd die allemaal dezelfde kenmerken hebben als die onopgeloste moorden van meer dan tien jaar geleden. Is de moordenaar weer opgedoken of is dit een copycat moordenaar? 

Hoe zal Marcella omgaan met haar terugkeer in dienst als haar eigen temperament zo fragiel en kwetsbaar is? Zal zich op haar werk storten de antwoorden geven die ze zoekt of zal het haar gevaarlijk in de richting leiden die ze koste wat het kost moet vermijden?

Kijkers zijn alvast mega enthousiast overd de serie: “3 seizoenen met telkens 8 afleveringen. Ik kan in ieder geval niet stoppen, eindigt telkens spannend!”

“Is inderdaad mega goed!!!”

“Super serie heb de drie seizoenen al gezien, een aanrader.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.