Kijkers in shock door nieuwe nummer 1 op Netflix: “Onthullende serie die je niet loslaat”
WVDS
Kijkers in shock door nieuwe nummer 1 op Netflix: “Onthullende serie die je niet loslaat”
Foto: Netflix

Een serie op Netflix heeft heel wat commotie doen ontstaan over een middel dat als medicijn op de markt werd gebracht. Maar uiteindelijk heel verslavend en zelfs dodelijk bleek te zijn.

Die serie werd deze week zefls de nieuwe #1 op de Engelstalige serie-lijst van Netflix. De miniserie 'Painkiller', met Matthew Broderick en 'Orange is the New Black' Uzo Aduba in de hoofdrollen werd nameilijk 7,2 miljoen keer bekeken.

De serie ‘Painkiller’ is een spannende miniserie die de oorsprong en de gevolgen van de Amerikaanse opioïdencrisis blootlegt. De serie volgt de rol van Purdue Pharma, het bedrijf dat OxyContin op de markt bracht als een veilige en effectieve pijnstiller.

Maar in werkelijkheid creëerden ze een verslavende en dodelijke drug. De serie toont hoe de slachtoffers, de daders en de onderzoekers van deze epidemie met elkaar verweven zijn in een complex web van leugens, hebzucht en wanhoop. 

‘Painkiller’ heeft een sterrencast met onder andere Uzo Aduba, Matthew Broderick en Taylor Kitsch. Kijkers laat een diepe indruk na bij de kijkers.

“Painkiller is een aangrijpende en onthullende serie die je niet loslaat. De acteurs leveren geweldige prestaties en het verhaal is goed geschreven en onderbouwd.”

“Ik was geschokt door de feiten die Painkiller naar voren bracht. Het is ongelooflijk hoe een farmaceutisch bedrijf zo veel levens heeft verwoest met hun misleidende marketing en corrupte praktijken. De serie is een must-see voor iedereen die meer wil weten over de opioïdencrisis.”

“Painkiller is een krachtige en emotionele serie die de menselijke kant van de opioïdencrisis laat zien. De serie laat je meeleven met de personages die worstelen met hun verslaving, hun familie, hun werk en hun geweten. De serie is goed gemaakt en goed geacteerd.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.