Kijkers hebben allemaal dezelfde dringende boodschap voor VTM
COS
Kijkers hebben allemaal dezelfde dringende boodschap voor VTM
Foto: VTM

Datingsprogramma's, op televisie kunnen we er niet omheen. Ook dit voorjaar konden we weer op alle grote tv-zenders terecht voor een portie liefde.  

Op VTM hadden we onlangs nog het veertiende seizoen van 'Boer Zkt. Vrouw'. Fabrizio Tzinaridis ging in 'De Bachelor' op Play4 op zoek naar de ware liefde en Junior Planckaerts zoektocht naar de liefde is nog volop aan de gang op Eén.

Wij vroegen onze lezers welke van die drie liefdesprogramma's nu eigenlijk de beste is. Heel wat Vlamingen blijken niet zo'n fan van het format. "Geen enkele", wordt er dan ook vaak gereageerd. "Zo'n gezever, allemaal cinema", klinkt het. "Ze kunnen precies niets deftigs meer maken."

"'De Bachelor' was het zotste, 'Boer Zkt. Vrouw' het beste en Junior het saaiste", vat iemand samen. "'Boer Zkt. Vrouw, de rest trekt op niet veel", vindt iemand. Als onze lezers moeten kiezen, dan wint het VTM-programma dus.

Veel van onze lezers lijken één specifiek programma op VTM wel te missen. "Geen 1 van de 3. 'Blind Getrouwd' is leuker", klinkt het meermaals. "Ik kies 'Boer Zkt. Vrouw', maar 'Blind Getrouwd' is veel leuker", laat nog iemand weten. Dat zevende seizoen van 'Blind Getrouwd' mag er dus stilaan gaan komen.

Meer nieuws

Meer nieuws

.