Kijkers bingen massaal gloednieuw seizoen van topserie: Nummer één in Netflix top 10!
WVDS
Kijkers bingen massaal gloednieuw seizoen van topserie: Nummer één in Netflix top 10!
Foto: Netflix

Amper 5 dagen geleden plaatste Netflix gloednieuwe afleveringen online van een topserie over 3 hartsvriendinnen. Gigantisch veel fans zijn het nieuwe seizoen aan het bekijken.

En ook al is het al het derde seizoen kijkers voelen zich helemaal emotioneel betrokken bij het verhaal. “Absoluut briljant! Ik lachte, ik huilde, ik was er mee verbonden. Wat een serie. Ik vond het geweldig! Goed gedaan!”

Momenteel staat het nieuwe seizoen van ‘Sweet Magnolias’ op nummer één in de Netflix top 10. Het derde seizoen van deze topserie heeft kijkers in zijn greep en laat niemand onverschillig. 

Hartsvriendinnen Maddie (Joanna Garcia), Helen (Heather Headley) en Dana Sue (Brooke Elliott) hebben de afgelopen twee seizoenen al heel wat watertjes  doorzwommen.

In seizoen 3 komen relaties onder hoogspanning te staan, en harde keuzes moeten worden gemaakt over matters of the heart. Zo wordt het hart van Helen verscheurd tussen de twee mannen uit haar leven. En worstelt Maddie met de agressieve kant van haar vriend Cal.  

Ook de jonge generatie staat voor uitdagende hindernissen. Kijkers die de serie al bekeken hebben, zijn dolenthousiast en kunnen niet wachten op een mogelijk vierde seizoen. 

"Mijn bingewatch voor het weekend", " Uitgekeken, en klaar voor het volgende seizoen, woohoo", "Net uit. Geweldig en het wachten waard. Maar ik heb meer nodig”, zijn nog enkele van de dolenthousiaste reacties.

Meer nieuws

Meer nieuws

.