Kendall Jenner neemt zeer drastisch besluit na kletterende ruzie met haar zus Kylie

door: PMN
YouTube
Video bron: YouTube

Kendall Jenner heeft een zeer drastisch besluit genomen. Alles heeft te maken met haar zus Kylie.


 

Kendall en Kylie hebben in ‘Keeping up with the Kardashians’ kletterende ruzie gekregen. Kylie had alle kledingstukken gepikt die Kendall wilde dragen om naar buiten te gaan. Zo moest zij ‘undressed’ naar buiten, schrijft AD.

De Kardashian-Jenners togen voor de opnames afgelopen maart naar hun huis in Palm Springs, nota bene om dichter tot elkaar te komen. Aangezien vorig jaar hun halfzussen Kim Kardashian en Kourtney Kardashian elkaar in de haren vlogen vond moeder en manager Kris Jenner dat het tijd werd voor een gezellige avond met de hele familie.

Maar dat was een probleem voor Kendall. Zij had geen kleding meegenomen waarmee ze naar buiten durfde komen. Ze had immers niet verwacht dat ze het huis zouden moeten verlaten.

"Ik ben terug beginnen te schoppen"

Halfzus Kourtney had dat wel en deelde haar kleding. Maar Kylie nam net de outfit in beslag die ook Kendall wilde dragen. Kylie was klaar voor een avond vol glitter & glamour. “Maar ik zie eruit alsof ik naar een lunch ga”, vond Kendall.

Terwijl de familie naar een show van dragqueens ging kijken bleef Kendall in de auto. Na de voorstelling vroeg Kendall of Kylie’s chauffeur haar ook kon thuisbrengen. Dat was niet afgesproken, dus Kylie wilde niet omrijden. Toen begon de ruzie pas echt.

“Ik wil nooit meer met Kylie praten’’, zei Kendall woest. “Ik ben nuchter, ik zou dit niet verzinnen. Ze sloeg me, ofzo, dus ik sloeg haar terug, in haar gezicht”.

“En toen pakte ze haar schoen en duwde ze de hak in mijn nek. Dus ik begon haar terug te schoppen. We raakten echt in gevecht. (...) Dat mijn zus, mijn bloed, zo reageerde, is zo vreselijk.’’