Kelly Pfaff maakt zich zorgen om haar moeder: “Het begint zwaar te wegen”
PMN
Kelly Pfaff maakt zich zorgen om haar moeder: “Het begint zwaar te wegen”
Foto: Photonews

Kelly Pfaff vierde op kerstavond met haar gezin en familie. Ze deden dat via de videochat.

Ook privé gaat het Laura Tesoro voor de wind. Ze geniet volop van haar relatie met Jordan. “Ik deel mijn leven met hem, en dus maakt hij alles van dichtbij mee. Omdat ik heel goed in mijn vel zit en erg gelukkig ben met hem, heeft dat natuurlijk ook een positieve invloed op wie ik ben als artiest”, legt Laura uit in Dag Allemaal.

“Jordan is sowieso de eerste die alles te horen krijgt. Hij heeft niks met de muziekwereld te maken, maar luistert wel graag naar muziek. Hij kent mij heel goed, weet wie ik ben, en kan dus heel goed inschatten of een liedje goed bij mij past of niet.”

“Onlangs vroeg iemand mij of ik het makkelijker vind om mijn liefde te verklaren in een liedje dan het gewoon te zeggen. Awel nee, ik heb totaal geen probleem om tegen Jordan te zeggen dat ik hem graag zie. Ik kan heel vlot praten over gevoelens. Maar door het in een nummer te zeggen, denk ik wel meer na over hoe ik het zeg en klinkt het sowieso veel mooier dan wanneer ik het er gewoon uit flap.”

Laura schreef ook een nummer voor Jordan. “Het is leuk als iemand een liedje voor je schrijft, hé. Hij voelde zich wel vereerd toen hij het hoorde."

Meer nieuws

Meer nieuws

.