Kelly Pfaff gaat enorme uitdaging aan: "Aangenaam verrast toen ze me vroegen"
COS
Kelly Pfaff gaat enorme uitdaging aan: "Aangenaam verrast toen ze me vroegen"
Foto: VTM

Kelly Pfaff zien we vanaf vanavond opnieuw op televisie in 'Expeditie Gooris'. Binnenkort kunnen we Kelly ook op het ijs aan het werk zien.

Op 3, 4 en 5 december staat Kelly Pfaff in de Lotto Arena tijdens 'SUPERNOVA!', de nieuwe show van 'Holiday on Ice'. In 2007 stond ze ook al als special guest op het ijs. Kelly was "aangenaam verrast" toen ze enkele weken geleden opnieuw gevraagd werd.

"Gezien ik van een uitdaging hou - niettegenstaande dat het 15 jaar geleden is - heeft het me niet weerhouden het stof van mijn schaatsen te halen. Ik had ze nog liggen en heb ze opnieuw laten slijpen", zegt Kelly.

"Ik wist aanvankelijk niet welk gevoel het mij opnieuw zou geven. Maar het was toen zo’n fijne ervaring, zo leuk, dat ik dacht: waarom niet", legt ze uit. 

"Net als voor de bezoekers staat er namelijk geen leeftijd op de shows van 'Holiday on Ice'. En als je dan als schaatsster goed wordt begeleid, wordt zo’n uitdaging een heel fijn avontuur", aldus Kelly.

'Holiday on Ice - SUPERNOVA!' vindt plaats op vrijdag 3, zaterdag 4 en zondag 5 december. Tickets zijn meteen beschikbaar via www.holidayonice.be.

Meer nieuws

Meer nieuws

.