Kelly Pfaff beleeft onvergetelijke avond: Overtreedt ze daarmee de regels?
COS
Kelly Pfaff beleeft onvergetelijke avond: Overtreedt ze daarmee de regels?
Foto: VTM

Woensdag ging 'The Bodyguard', de musical dinner show, in première. Verschillende BV's waren van de partij in Studio Zuid in Antwerpen.

Onder meer Nuria Gilizintinova en Stijn Van Poucke uit 'Blind Getrouwd' en Laura Tesoro tekenden present. Ook Kelly Pfaff zakte met dochter Shania Gooris en ouders Carmen en Jean-Marie Pfaff af naar Studio Zuid in Antwerpen.

Wie Kelly volgt op Instagram, kon de liedjes uit de musical al horen. Kelly filmde musicalactrice April Darby namelijk tijdens de voorstelling. Opvallend, want dat is volgens de richtlijnen van de musical niet toegestaan.

"Het maken van foto- of videobeelden tijdens de voorstelling is niet toegestaan. Op het einde van de voorstelling, bij het groeten van het publiek kan dit wel. Deze beelden mogen ook gedeeld worden op sociale media", staat op de website te lezen.

Het is niet duidelijk of Kelly en de andere gasten van de avond wel toestemming hadden om beelden te maken ter promotie van de musical.

Wat ook opvalt, is dat niemand een mondmasker draagt tijdens de voorstelling. Dat is normaal verplicht. Aangezien het om een dinner show gaat en er dus eten genuttigd wordt, zou de regel daarom niet van toepassing kunnen zijn.

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.