Katja Retsin klapt uit de biecht over pijnlijke breuk met Jan Schepens: "Daarom uit elkaar gegaan"
COS
Katja Retsin klapt uit de biecht over pijnlijke breuk met Jan Schepens: "Daarom uit elkaar gegaan"
Foto: Photo News

Katja Retsin is al 23 jaar getrouwd met musicalacteur Jan Schepens. Voor ze trouwden waren ze al tien jaar samen.

Het geheim van de relatie van Katja Retsin en Jan Schepens? Humor en communcatie. Daarnaast trekken ze er ook af en toe zonder de kinderen op uit. Al 33 jaar zorgt dat een mooie relatie. Al liep het ook heel even mis.

In 2004 besloten Katja en Jan uit elkaar te gaan. De breuk duurde maar heven. Katja kwam er snel achter dat hun liefde te groot was om uit elkaar te gaan. "Die breuk had te maken met een meningsverschil", vertelt Katja in Primo.

"Jan wilde in die periode aan kinderen beginnen en ik zat toen midden in de opbouw van mijn carrière. Ik wilde dat niet loslaten", zegt Katja. "We kwamen er toen niet uit met ons twee."

Het zorgde voor een time-out in hun huwelijk. "Maar dat bleek algauw een foute beslissing te zijn. We hebben die vergissing dan ook snel rechtgezet", aldus Katja, die haar mening over gezinsuitbreiding ook bijstelde.

In 2006 kregen ze een dochtert met Manou. Drie jaar later volgde Milla en Matisse maakte het gezin compleet in 2013. De drie Schepens-kinderen hebben - ondanks hun jonge leeftijd - ambities in entertainment.

Meer nieuws

Meer nieuws

.