Kat Kerkhofs vindt het zo belachelijk: “Komt gewoon door mijn borsten”
PMN
Kat Kerkhofs vindt het zo belachelijk: “Komt gewoon door mijn borsten”
Foto: Photonews

Kat Kerkhofs is te zien in het nieuwe Play4-programma ‘Tulpen Uit Amsterdam’. Tien maanden geleden werd ze ook voor het eerst mama.

Kat Kerkhofs praat in De Morgen openhartig over haar uiterlijk. Naar de buitenwereld heeft ze de stempel van ‘flirterig’ gekregen.

“Ik vraag me af of ik dat van mezelf vind, of dat ik dat vind omdat mensen me dat hebben gezegd. Dat weet ik eigenlijk niet”, citeert Metro haar. 

“Ik ben een flirterig persoon, maar dat betekent niet dat ik mannen rond mijn vinger draai. Ik flirt ook met vrouwen. Ik flirt gewoon met het leven en vind dat leuk.” 

“Maar dat wordt wel afgestraft. Ik zou daardoor te veel seks uitstralen of te sexy zijn, maar ik vind dat eigenlijk niet. Uiteraard wordt dat sneller gezegd omdat ik een vrouw ben. Institutioneel seksisme, yes! Als een man hetzelfde gedrag vertoont, zou dat waarschijnlijk niet zo overkomen. (...)” 

“Ik denk dat ik door mijn borsten en flirterig gedrag te horen krijg dat ik seks uitstraal, of dat mensen mij too much vinden. Maar eigenlijk is dat belachelijk, als je erover nadenkt.” 

“Ik straal helemaal niet te veel seks uit. Het is fucked-up om zoiets te zeggen.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.