Kat Kerkhofs vertedert iedereen met beelden van Ciro: Er valt meteen iets heel schattigs op
COS
Kat Kerkhofs vertedert iedereen met beelden van Ciro: Er valt meteen iets heel schattigs op
Foto: VTM

Kat Kerkhofs en Dries Mertens vertoeven wat langer in Istanboel. Dries verlengde vorige maand zijn contract bij Galatasaray met één jaar.

Kat Kerkhofs en Dries Mertens lijken hun draai in Turkije wel gevonden te hebben, nadat ze jarenlang in het Italiaanse Napels hadden gewoond. Toen Dries zijn contract bij Galatasaray tekende, was zoontje Ciro Romeo nog maar enkele maanden oud.

Intussen is Ciro al 16 maanden oud en tovert hij elke dag een glimlach op het gezicht van zijn ouders en de volgers van Kat en Dries. Donderdag deelt Kat enkele foto's van een fijne avond met het gezin op een eiland niet ver van Istanboel.

"Het soort avond van op een ferry springen en dineren op de eilanden. Zoveel mooie dingen te ontdekken hier in Istanboel", schrijft Kat bij de beelden. We zien onder meer hoe Ciro een vriendinnetje maakt en hoe Dries een kusgezichtje naar z'n oogappel maakt.

Ciro zien we op een van de foto's - naar het voorbeeld van z'n papa - met een bal in de handen. Een filmpje toont hem dan weer met een lepel drummen. Kats papa Jos 'Jokke' Kerkhofs was drummer en bezieler van Marktrock in Leuven.

"Schatjes", reageert Dina Tersago. "Jullie zoontje heeft veel geluk met ouders als jullie. En jullie zijn gezegend om hem te hebben", klinkt het nog. "Heel de fam matchy matchy! Love it!", merkt iemand op. Kat en Dries zorgden ervoor dat ze in het groen matchten met hun zoontje. Zo schattig!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kat Kerkhofs (@katkerkhofs)

Meer nieuws

Meer nieuws

.