📷 Kat Kerkhofs verrast met superschattige vakantiefoto's van zoontje Ciro: "Cuties!"
STG
📷 Kat Kerkhofs verrast met superschattige vakantiefoto's van zoontje Ciro: "Cuties!"
Foto: Instagram @katkerkhofs

Kat Kerkhofs geniet volop van haar vakantie. Samen met haar zus Lyn vertoeft ze momenteel in Italië.

Kat Kerkhofs werd op 26 maart voor het eerst mama van zoontje Ciro Romeo. Enkele maanden na de geboorte moest het kersverse gezin al verhuizen naar Turkije.

Vorig jaar werd het contract van Dries niet verlengd. Hij maakte een transfer naar Galatasaray in Istanboel, Turkije. Daar tekende hij voor een jaar. Nadat Dries landskampioen werd met zijn club, werd zijn contract opnieuw verlengd voor een jaar. Binnenkort keren ze terug naar ons land. Al ziet Kat dat nog niet meteen zitten.

Wij hebben superlang in het buitenland gewoond. Da's altijd leuk om naar België te komen, om je familie en vrienden te zien, en terug je taal te kunnen praten. Maar voor de rest... ik ben er ook wel snel op uitgekeken", gaf Kat eerder al toe bij vertelt Kat bij 'Gossip Guy'

"Ik weet niet goed of we dat wel gaan kunnen. We weten totaal niet hoe ons leven er gaat uitzien. Da's echt superraar dat we van een heel standvastig, duidelijk leven gaan naar een zwart gat. Ik weet het niet. Het gaat moeilijk zijn. We gaan wel veel reizen", klonk het toen.

Zo gezegd, zo gedaan, want Kat vertoeft momenteel met haar zus Lynn op vakantie. "Mamma Mia, sei bellissima", schrijft Lyn bij de schattige foto's van de kinderen."Heerlijk!", "Cuties!", "Heel mooie foto’s!", "Zalig!", klinkt het nog in de reacties.

Meer nieuws

Meer nieuws

.