Kat Kerkhofs meter geworden! Zus Lyn Kerkhofs bevallen van eerste kindje
COS
Kat Kerkhofs meter geworden! Zus Lyn Kerkhofs bevallen van eerste kindje
Foto: Instagram @lynkje

De familie van Kat Kerkhofs is weer een beetje groter geworden. Kats ouders zus Lyn Kerkhofs is bevallen van haar eerste kindje.

In augustus vertelde Lyn Kerkhofs met enkele foto's op sociale media dat ze haar eerste kindje verwachtte in de winter van 2022. Het voorbije jaar had ze alvast kunnen oefenen met oogappel Ciro, het zoontje van zus Kat Kerkhofs.

Die heeft nu een nichtje gekregen. Op Instagram toont Lyn ons namelijk haar kersverse dochtertje met partner Jaime. "Welkom allerliefste Billie Bruinier", schrijft Lyn die op 18 december beviel van kleine Billie.

Onder de foto's wordt dolenthousiast gereageerd. "Proficiaaaaat!", reageert Dina Tersago. "Proficiat... Wat een dutske", schrijft Kelly Pfaff. "Waaaaw! Wat een prachtig kindje", vindt Lize Feryn. "Wauw!!!", zegt ook Tom Waes.

Met de komst van Billie hebben Kat Kerkhofs en Dries Mertens nu een nichtje. Maar voor Kat is Billie nóg meer. "Mijn allermooiste metekindje", schrijft de presentatrice. 'Nonkel' Dries laat een hartje achter.

https://www.instagram.com/p/CmZzc32Lajr/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.