Kat Kerkhofs en Dries Mertens weten niet wat hen overkomt in Turkije
COS
Kat Kerkhofs en Dries Mertens weten niet wat hen overkomt in Turkije
Foto: Instagram @driesmertens

Afgelopen weekend is een "nieuw avontuur" aangebroken voor Dries Mertens en zijn gezin. De voetballer vertrok met zijn gezin naar Turkije.

De afgelopen negen jaar speelde Dries Mertens voor SSC Napoli. Daar liep zijn contract af. Onderhandelingen draaiden op niets uit en dus moest Dries op zoek naar een nieuwe club, eentje waarbij hij gegarandeerd is van speelminuten met het oog op het WK in Qatar.

Dries, echtgenote Kat Kerkhofs en zoontje Ciro Romeo trokken afgelopen weekend met een privéjet richting Istanboel. In Turkije tekende de Leuvenaar een contract met de ploeg Galatasaray. Daar zal hij minstens één seizoen blijven.

In Napels werd Dries op handen gedragen, maar ook in Istanboel zal dat duidelijk het geval zijn. Kat en Dries wisten niet wat hen overkwam bij aankomst in de Turkije. Een gigantische mensenmassa had zich verzameld om Dries welkom te heten.

Vanuit de wagen toont Kat via Instagram Stories wat een gekte er was ontstaan door de komst van Dries. Met Bengaals vuurwerk kreeg de voetballer een "welkomstfeestje". Kat maakte zondag van de gelegenheid gebruik om met haar zoontje Istanboel te verkennen met een boot.

https://twitter.com/ultrAslan/status/1556080453194600451

Meer nieuws

Meer nieuws

.