Kat Kerkhofs en Dries Mertens hakken drastische knoop door over zoontje Ciro
COS
Kat Kerkhofs en Dries Mertens hakken drastische knoop door over zoontje Ciro
Foto: Instagram @katkerkhofs

Dries Mertens is met de Rode Duivels naar het WK voetbal in Qatar vertrokken. Het zou weleens het laatste grote toernooi van Dries kunnen worden.

De 35-jarige Dries Mertens zit aan het einde van zijn voetbalcarrière. Met Kat Kerkhofs heeft hij al veel gesprekken over de toekomst gehad. "Dries is zo iemand die ofwel ineens een restaurant gaat openen, ofwel ineens jongeren gaat helpen. Da's nog helemaal niet duidelijk en ik vind ook niet dat dat moet zijn", zegt Kat bij Studio Brussel.

"Wat we wel al hebben beslist, is dat we een jaar gaan reizen", zegt Kat. "Een jaar weg, leuke dingen doen. Dries heeft dat nog nooit kunnen doen. Die heeft heel zijn leven in het teken van voetbal moeten zetten en zou zo graag de wereld eens langer zien dan twaalf dagen."

Australië, Nieuw-Zeeland, Bali en de Filippijnen staan op de bucketlist. "We willen vier plekken doen en daar drie maanden verblijven." Daarna keren ze terug naar België en niet naar Napels. "Wij hebben een huis hier en ik wil graag dat Ciro hier ook naar school gaat. De vakanties zijn voor Napels", besluit Kat.

Meer nieuws

Meer nieuws

.