Karen Damen doet opmerkelijke uitspraak over Bart De Pauw
COS
Karen Damen doet opmerkelijke uitspraak over Bart De Pauw
Foto: GoPlay

Bart De Pauw kreeg deze week slecht nieuws van de rechter. De VRT moet de programmamaker geen schadevergoeding betalen.

Bart De Pauw en zijn gezin hadden 13 miljoen euro schadevergoeding geëist van de VRT, omdat er fouten zouden zijn gemaakt toen het contract van de tv-maker werd stopgezet na beschuldigingen over grensoverschrijdend gedrag.

Bart moet nu de gerechtskosten betalen én 1 euro symbolische schadevergoeding aan de VRT. Bij 'De Tafel van Vier' kwam de zaak rond Bart De Pauw ter sprake. Aan Karen Damen vroeg Gert Verhulst of ze een beetje medelijden heeft met Bart.

"Ik wil daar niet over nadenken, omdat ik er niet bij was", klinkt het bij Karen. "We hebben toch de afgelopen maanden en jaren uitgebreid verslag gekregen over wat er gebeurd zou zijn?", merkt Gert Verhulst op.

"Ja, wat er gebeurd 'zou' zijn en wie wat hoe interpreteert en zo, ik vind dat héél héél moeilijk om mij daarover uit te spreken, want ik weet dat niet. Ik vind dat echt heel moeilijk", klinkt het.

Toch geeft Karen toe enigszins medelijden te hebben. "Jawel, omdat ik dat zo'n toffe gast vind. Ik vind dat nen keitoffe gast. Dan denk ik: allez, komaan. Maar je weet natuurlijk niet... Moeilijk", besluit Karen.

Meer nieuws

Meer nieuws

.