Julie Vermeire plots oog in oog met deze wereldsterren: "Mijn dag kan niet meer stuk!"
COS
Julie Vermeire plots oog in oog met deze wereldsterren: "Mijn dag kan niet meer stuk!"
Foto: Play4

Julie Vermeire en haar vader Jacques Vermeire hebben al een memorabele week achter de rug. Ze waren uitgenodigd op het filmfestival van Cannes.

Op woensdag mochten Julie Vermeire en Jacques Vermeire de première van de biografische muziekfilm 'Elvis' bijwonen. In Cannes liepen Julie en Jacques de grootste sterren tegen het lijf.

Voor de première zaten de Vermeires toevallig in hetzelfde restaurant te eten als Victoria en Damiano van Måneskin (de winnaars van het Eurovisiesongfestival in 2021, red.). Ze zagen hen wat later ook optreden, want de Italiaanse groep is te horen op de soundtrack van 'Elvis'.

Op het rodeloperevent zag Julie ook hoofdrolspeler Austin Butler, profvoetballer Kylian Mbappé, regisseur Baz Luhrmann en Tom Hanks. De Vermeires poseerden ook met Adil El Arbi en zijn echtgenote Loubna.

Maar hét meest onvergetelijke moment was toen Julie backstage wereldster Shakira tegen het lijf liep. Die poseerde met plezier voor een selfie. "Mijn dag kan niet meer stuk", schrijft Julie bij de selfie.

Meer nieuws

Meer nieuws

.