Julie Vermeire en Laurins Dursin verloofd? Opvallende beelden duiken op
COS
Julie Vermeire en Laurins Dursin verloofd? Opvallende beelden duiken op
Foto: VTM

Julie Vermeire maakte in 2021 haar acteerdebuut. Ze kreeg een hoofdrol in de Play4-reeks 'De Redders'. Het tweede seizoen verscheen op GoPlay.be.

Julie Vermeire vertelde onlangs dat ze nog steeds niet begrijpt waarom GoPlay, waar ze na 'Dancing With The Stars' een exclusiviteitscontract tekende, haar in 'De Redders' heeft gezet. Het werd volgens Julie niet wat ze haar vooraf hadden beloofd.

Spijt van de reeks zal ze wellicht niet hebben. Op de audities van 'De Redders' liep ze namelijk Laurins Dursin tegen het lijf. Nog voor de opnames in de lente van 2021 van start gingen, waren Julie en Laurins een koppel. Dat zijn ze meer dan twee jaar later nog steeds.

Vorig jaar besloten Julie en Laurins te gaan samenwonen in Kortrijk. Hun prachtige woning kregen we te zien in 'De Vermeires', de realityreeks rond Jacques Vermeire en zijn gezin. Een tweede seizoen komt er niet.

Dat Julie en Laurins nog steeds dolverliefd zijn, kunnen Julies volgers zien op haar sociale media. Eén filmpje zorgt wel voor verwarring. Zo zien we Julie en Lau innig kussen met vuurwerk op de achtergrond en een romantisch nummer erbij.

(Lees verder onder het filmpje.)

@julievermeire

💖💖💖

♬ original sound - Paige Mackenzie

"Wat zijn jullie toch een mooi koppel", klinkt het verschillende keren onder het filmpje. "Te schattig voor woorden dit", zegt nog iemand. Maar ook: "Lijkt wel alsof ze 'ja' zegt op...", bedenkt iemand zich met een emoji van een verlovingsring erbij.

Julie zet het misverstand meteen recht. "Hahaha het was nieuwjaar toen", reageert ze. Vorig jaar vertelde Laurins over een aanzoek het volgende aan Dag Allemaal: "Dat komt wel als de tijd rijp is. We voelen geen haast om te trouwen."

Meer nieuws

Meer nieuws

.