Julie Vanderzijl uit ‘Big Brother’ stelt ons haar jarige zoon Luca voor: “Draait niet rond de harde dagen, maar wel hierom”
PMN
Julie Vanderzijl uit ‘Big Brother’ stelt ons haar jarige zoon Luca voor: “Draait niet rond de harde dagen, maar wel hierom”
Foto: Instagram @julievanderzijl

Julie Vanderzijl nam het afgelopen voorjaar deel aan ‘Big Brother’. Ze stelt ons haar zoon Luca voor.

Julie Vanderzijl haar zoon Luca viert zijn twaalfde verjaardag. Julie schreef er ook een openhartige tekst bij.

“Het is niet alle dagen gemakkelijk tussen jou en mij, en vaak is er die dagelijkse strijd maar daar gaat het eigenlijk allemaal niet om”, staat er te lezen. 

“Het gaat niet steeds om die woede-uitbarstingen, die ruzies of die tranen, maar wel om al die keren dat we elkaar knuffelen en zeggen hoe graag we elkaar zien. Het draait niet rond die harde dagen of die minder leuke momenten maar rond het feit dat we zoveel van elkaar houden.” 

“Wanneer blijkt dat jou kindje iets specialer, anders is, is de liefde vaak intenser en dat ondervind ik met jou! Sommigen vinden je vaak hard of moeilijk en dat vind ik soms ook, maar vaak zien ze niet wat ik zie, wie je echt bent !” 

“Naast het jongetje met het sterke karakter ben je ook die kleine knuffelaar, die jongen met zoveel gevoelens, die beste vriend van velen! Ik zal met jou waarschijnlijk iets te beschermend zijn  ik hou je te vaak nog klein, maar lieve schat, dit is enkel om je nog maar langer in mijn armen te houden. Het loslaten gaat allemaal wat moeizaam maar ik doe mijn best nu!"

“Soms betrap ik mij er ook op dat ik je aankijk en erg emotioneel wordt, met de gedachte hoe trots ik op jou ben! Hoe je er staat na al die jaren, jaren van verdriet maar ook veel geluk!”

“Luca , met jou heb ik alles geleerd , en leer ik nog elke dag. Je bent elke strijd van morgen waard ! Een liefde die geen woorden nodig heeft. Ik hou van jou. Jij en ik voor altijd!”

https://www.instagram.com/p/CWNUyMatmTQ/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.