Jules Harnot over Maaike Cafmeyer: “Daarom steek ik haar een hart onder de riem”

door: PMN
Maaike Cafmeyer
Afbeelding bron: Photonews

Maaike Cafmeyer is één van de twee actrices die een klacht indiende tegen Bart De Pauw. Nochtans zijn ze zelfs een tijdje een koppel geweest.

Toen Bart De Pauw te horen kreeg dat ook Maaike Cafmeyer een klacht had ingediend tegen hem moest hij naar adem happen. Maaike krijgt ook veel kritiek over zich heen.

TV-criticus Jules Harnot brengt daar nu verandering in. “Terwijl je vechtend tegen de tranen - ‘Deze prijs komt op een bijzonder woelig moment in mijn leven. En dat is nog zacht uitgedrukt’ - een lege zaal emotioneel bedankte voor de Ensor die je geheel terecht voor 'De Twaalf' ontving, besloot ik meteen je te schrijven”, staat er te lezen in Het Laatste Nieuws. 

“Niet uit misplaatst medelijden of om de hele 'affaire Bart De Pauw' nog eens op te rakelen, maar om een hart onder de riem te steken van een toffe tv-vriendin die, - omdat ze haar nek durfde uit te steken - in een zware mediastorm en een eindeloos juridisch steekspel belandde. Over (on)schuld en straf zullen de rechters binnenkort hopelijk streng maar rechtvaardig oordelen.”