Josje Huisman beleeft hartverscheurend moment met zoontje Kamari: "Echt genadeloos"
COS
Josje Huisman beleeft hartverscheurend moment met zoontje Kamari: "Echt genadeloos"
Foto: Photonews

Op 25 december 2018 werd Josje Huisman de trotse mama van een zoontje. Josje en haar toenmalige partner Clé gaven hun zoontje de naam Kamari.

Josje Huisman schafte zich een hele tijd geleden een camperbus aan. Die maakte ze helemaal klaar om te kunnen reizen met haar zoontje. Een tijdje geleden vertrok het voormalige K3'tje met travel buddy Kamari richting Spanje.

Op het strand moest Josje een hartverscheurend tafereel aanschouwen. "Kamari nam wat speelgoed mee. Die kinderen willen dus niet samen spelen. Pakten hun boeltje en gingen verderop verder spelen", schrijft Josje op Instagram Stories.

"Nou... mijn hart... kinderen zijn soms echt genadeloos. Kamari wist niet waar hij het zoeken moest en ik vond het zo sneu om dat teleurgestelde koppie te zien. Ik had zin om naar die ouders te gaan en te zeggen dat ze aso kinderen hebben."

Na wat "dollen" met mama was Kamari al vergeten wat er gebeurd was. "Soms heeft Kamari ook geen zin om speelgoed te delen of überhaupt samen te spelen, dus het kan ook omgekeerd gebeuren", beseft Josje. "Maar toch. Was even een lastig momentje. Ben er ook achter dat mijn Frans ruk is", aldus Josje.

Download gratis onze app en volg het laatste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.