Zaak Bart De Pauw Jonas Geirnaert praat voor het eerst over Bart De Pauw in opiniestuk: "Stoot me enorm tegen de borst"
COS
Jonas Geirnaert praat voor het eerst over Bart De Pauw in opiniestuk: "Stoot me enorm tegen de borst"
Foto: Photonews

Televisiemaker en 'De Slimste Mens'-jurylid Jonas Geirnaert heeft voor het eerst gereageerd op de zaak rond Bart De Pauw. Dat doet hij in een opiniestuk.

Jonas Geirnaert, die verschillende van de betrokken partijen in de zaak goed kent, komt bewust nu pas met zijn opiniestuk naar buiten. Ook voor hem kwamen de beschuldigingen tegenover Bart De Pauw als een schok.

"Toch weet ik intussen dat dat is wat er gebeurd is. Niet één keer, niet tien keer, maar jaren aan een stuk, met een zeer lange waslijst aan vrouwen. En blijkbaar ook enkele keren onder mijn neus, al heb ik daar destijds niks van gemerkt", citeert Het Nieuwsblad Jonas, die als getuige ondervraagd werd.

'Bovenbuur die niks gehoord heeft'

"Wat me wel enorm tegen de borst stoot, is dat de verdediging mijn getuigenis tijdens de rechtszaak gebruikt heeft als element à décharge. Dat is als beweren dat er niet ingebroken is in een appartement omdat de bovenbuur niks gehoord heeft."

Met zijn opiniestuk wil hij één ding duidelijk maken: "De vrouwen die zich partij hebben gesteld in deze zaak verdienen onze steun, en tonnen respect. Want zij hebben de moed gehad om een gedragspatroon aan te kaarten dat al enorm veel schade had aangericht, in de hoop het te kunnen stoppen."

Meer nieuws

Meer nieuws

.