Joke Van De Velde duidelijk: "Ben Crabbé mag mij daar altijd voor bellen"
PMN
Joke Van De Velde duidelijk: "Ben Crabbé mag mij daar altijd voor bellen"
Foto: Photonews

Afgelopen zondag was het ‘Wereld Televisie Dag’. Wij wilden wel eens weten naar welke tv-programma’s onze Bekende Vlamingen kijken. We vroegen het aan Joke Van De Velde.

Wat is jouw lievelingsprogramma momenteel?
Het Journaal/ Het Nieuws. Blokken, Belgium's Got Talent. Als ik er één uit uit moet kiezen is het Blokken . Als Ben ooit een Blokken maakt met bekende Vlamingen mag die me altijd bellen.

Voor welk programma blijf je absoluut niet thuis? 
Ik moet zeggen er is geen enkel programma voor welk ik wel zou thuis blijven. Ik laat het echte leven voorgaan en als ik echt iets wil zien maar heb afgesproken met vrienden dan neem ik het op. Als ik dan toch een programma moet kiezen dat me niet ligt dan is dat ‘Temptation Island’. Dat programma zou ik nooit opnemen.

Met welke Vlaamse tv-persoonlijkheid zou je eens iets willen gaan eten?
Philippe Geubels. Ik hou van zijn heerlijke, droge humor en vind het zalig om te vertoeven in het gezelschap van mensen die me laten lachen.

Heb je al eens een blunder begaan op tv? Hoe kwam dat?
Ik had een opname voor het programma Missie Callcenter. Mijn opname zat er op maar was nog geprikt. Ik was aan het napraten met Dina Tersago en verklapte het geslacht van mijn baby. Ik vertelde dat ik een jongetje ter wereld ging zetten. In het programma kon de aandachtige luisteraar dit horen en na de uitzending heb ik verschillende berichtjes gekregen.

Naar welke tv-familie kijk je het liefst op tv?
De familie Meiland. What you see is what you get. Ik val voor de vrolijkheid, de echtheid en het doorzettingsvermogen van de Meilandjes. Soms is er ook een beetje leedvermaak als er iets fout gaat .

Meer nieuws

Meer nieuws

.