Jill uit 'Big Brother' over het nieuwe seizoen: "Denk dat de makers dat gaan doen"
WVDS

Op 3 januari start het nieuwe seizoen van ‘Big Brother’. Jill Goede, die vorige keer won, is natuurlijk een ervaringsdeskundige. Zij geeft de nieuwe bewoners en de makers enkele tips. (Video onderaan het artikel)  

Ga je het nieuwe seizoen volgen Jill? “Ik ga het zeker volgen. Het was vorig jaar al een superervaring toen ik er zelf in zat. En nu kan ik het een keer van buitenaf volgen. Ik ben heel benieuwd!”

Sommige ex-bewoners zijn jaloers op de nieuwe bewoners. Ervaar jij dat ook zo? “Ik zou het absoluut nog een keer doen. Maar ik ben niet jaloers, want hoe ik in het huis gegroeid ben, dat gun ik ook anderen.”

Tips voor nieuwe bewoners

“Blijf jezelf en ga zeker niet roddelen, want dat is een ‘no go’. En geniet want het gaat zo snel voorbij.”

Jill blijft mysterieus over het feit of ze zelf ook een rol gaat hebben in het nieuwe seizoen. Daar wil ze voorlopig nog niets over kwijt.

Best intens

“Ik vond het best al heel intens, maar ze mogen het van mij nog wel heftiger maken. Ik zit er dit jaar toch niet in”, lacht Jill met de vraag wat de makers nog zouden kunnen doen om het concept van het experiment nog te verbeteren.

“Wij hadden wel af en toe momenten dat we echt niets te doen hadden. Ik denk dat de makers toch wat meer activiteiten zullen inlassen deze keer.

Mis niets van Big Brother 2022 dankzij onze Facebookpagina

Meer nieuws

Meer nieuws

.