Jill Goede, winnares van ‘Big Brother’, verbluft ons allemaal met nieuws over haar ingreep: “Enorm veel pijn”
PMN
Jill Goede, winnares van ‘Big Brother’, verbluft ons allemaal met nieuws over haar ingreep: “Enorm veel pijn”
Foto: Instagram @jillgoede_

Jill Goede kennen we nog van haar deelname van ‘Big Brother’. Ze won ook het programma.

Jill heeft op haar Instagram opvallend nieuws te melden. Ze heeft een borstvergroting laten uitvoeren.

“Zoals de meeste wel weten ben ik in een jaar tijd rond de 15 kilo kwijt geraakt. En niet omdat ik mezelf heel dik vond, maar ik wilde mij graag beter gaan voelen in mijn eigen lichaam”, klinkt het bij Jill.

“Ik kreeg sporten onder de knie en vond gezond eten heerlijk. Ik begon er echt van te houden! Zo veranderde mijn hele levensstijl.”

“Maar wat ik steeds meer kreeg was een mini tiet, die ging hangen als een zak slappe friet. Bh’s werden moeilijker om aan te doen of propte er maar wat in zodat het leek dat ik toch 2 volle borsten had.”

“Niemand wie het zag, maar ik voelde mij niet prettig in dit lichaam. Zodra die bh uit ging had ik weer een hang tietje en een volle borst.”

“Na veel nadenken na veel klinieken zijn geweest en weer afspraken heb afgezegd omdat ik het toch niet durfde door alle ‘ consequenties’ en ik echt zeker van mijn zaak wilde zijn, heb ik toch besloten om dit voor mezelf te doen. Echt voor mezelf.."

Jill ging twee weken geleden onder het mes. Na de ingreep had ze veel enorm veel pijn, maar intussen gaat het weer goed met haar.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jill Goede (@jillgoede_)

Meer nieuws

Meer nieuws

.