Jeroen Van Dyck kan deze coronamaatregelen maar niet begrijpen: “Waarop is die gebaseerd?”
PMN
Jeroen Van Dyck kan deze coronamaatregelen maar niet begrijpen: “Waarop is die gebaseerd?”
Foto: VTM

Jeroen Van Dyck speelt in Familie de rol van Tony. Het lijkt er nu zelfs op dat zijn personage een relatie zal beginnen met Hanne.

We oordelen vandaag te snel over anderen, vindt Siska Schoeters. In ‘Durf te vragen’ wil ze dan ook komaf maken met vooroordelen. “Mensen hebben altijd een mening klaar over anderen en willen die graag wereldkundig maken. Ik denk dan: ‘Heb jij ooit met die mensen gepraat? Hoe kan je daar nu iets van vinden?’ Mijn haren komen recht als ik lees dat ‘verslaafden het zelf hebben gezocht’ en dat ‘moslima’s altijd onderdrukt worden door hun mannen’. Er is gewoon te weinig dialoog. Ik hoop eindelijk komaf te kunnen maken met die vooroordelen en de wereld er een beetje mooier te laten uitzien. Of is dat naïef van mij?”

Dat is erg nobel van haar, zeker omdat ze zelf iemand is over wie mensen snel een mening klaar hebben. “Omdat ik een bekende kop heb”, weet Siska. “Onlangs las ik toevallig ergens op Facebook dat ik superarrogant ben. Omdat ik ooit in een vliegtuig geëist zou hebben dat mijn buggy als eerste op de bagageband zou worden gezet. Ik was daar echt een halve dag niet goed van. Zoiets zou ik nooit doen. Mensen verdraaien je woorden snel. Gelukkig kan ik er beter tegen dan vroeger.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.