Interview Jennifer Heylen moest enkele hindernissen nemen in film ‘H4Z4RD’
WVDS
Jennifer Heylen moest enkele hindernissen nemen in film ‘H4Z4RD’
Foto: MRO

Jennifer Heylen speelt mee in de film ‘H4Z4RD’ van Jonas Goyvaerts. De cast wordt verder aangevuld met topnamen als Dimitri Vegas, Jeroen Perceval, Frank Lammers, en Tom Vermeir.

Showbizz24 was erbij op de filmpremière van ‘H4Z4RD’ en kon Jennifer Heylen voor de microfoon halen. Op de vraag hoe ze het avontuur heeft ervaren, reageert ze erg enthousiast. “Het was geweldig. Ik heb me rot geamuseerd op de set en wou dat ik nog veel meer draaidagen had."

De grootste uitdaging voor Jennifer tijdens de film was verrassend genoeg: stilzitten. “Het speelveld is veel kleiner wanneer je in een auto filmt."

"Daar moest dan nog een cameraman en geluidsman bij, dus je had niet zo veel plaats om te filmen”, aldus Jennifer. “Het was niet gemakkelijk, maar het is gelukt.”

Ook had Jennifer een bijkomende uitdaging. Omdat veel gesprekken met Noah (gespeeld door Dimitri Vegas) via de telefoon verliepen moest ze haar emoties kanaliseren door enkel audio en geen beeld.

“Gelukkig is Jonas (Govaerts) een heel goede acteursregisseur. Hij zat naast me en coachte me heel goed. Je krijgt daar veel adrenaline van. Het laatste shot is dan meestal het beste”, sluit Jennifer Heylen af.

Bekijk het volledige gesprek met Jennifer Heylen in onderstaande video.

Meer nieuws

Meer nieuws

.