Jean-Marie Pfaff mikpunt van spot: 'Deze vernietigende reacties moet hij lezen'
COS
Jean-Marie Pfaff mikpunt van spot: 'Deze vernietigende reacties moet hij lezen'
Foto: Photonews

Een deeltje van de familie Pfaff kunnen we elke dinsdag zien in 'Expeditie Gooris in Amerika' op VTM2. Jean-Marie Pfaff konden we onlangs in een opvallend promofilmpje zien.

Jean-Marie Pfaff nam onlangs een promofilmpje op voor de Belgische Tin Unie. Daarin riep Jean-Marie mensen op tin op een verantwoorde manier te recycleren. De goedbedoelde boodschap lokte op sociale media veel negatieve commentaren uit.

"Hij zou nog stront verkopen, als het maar opbrengt", citeert TV Familie een van de kritische reacties. "Amai, Jean-Marie heeft precies net z'n 91ste verjaardag gevierd", beledigde iemand de voormalige Rode Duivel. "Die familie is mediageil", klonk het nog scherp.

Jean-Maries zus Anne nam het onder heel wat haatreacties op voor haar oudere broer. Carmen Pfaff is blij dat Anne reageert op de negatieve commentaren. "Zelf zullen wij daar nooit op reageren. Jean-Marie en ik zitten daar niet op. Die berichten lezen wij niet. Dus, laat de mensen maar zeggen."

Carmen snapt niet wat mensen eraan hebben om zo'n reacties spuien. "Dat blijft voor mij een raadsel. Het kan me hoe dan ook niet schelen wat de mensen van ons denken. Dat ze zeggen wat ze willen. Ze zouden beter gewoon hun eigen leven leiden. Wij liggen er in elk geval niet wakker van", aldus Carmen.

Meer nieuws

Meer nieuws

.