Jean-Marie Dedecker duidelijk na uitspraak van Conner Rousseau in outingsvideo: "Compleet naast de kwestie"
PMN
Jean-Marie Dedecker duidelijk na uitspraak van Conner Rousseau in outingsvideo: "Compleet naast de kwestie"
Foto: Photo News

Jean-Marie Dedecker denkt erover na om volgende verkiezingen zijn LDD weer nieuw leven in te blazen. Een definitieve beslissing heeft hij daar nog niet over genomen.

Jean-Marie Dedecker reageert in Dag Allemaal op de outing van Conner Rousseau. In dat filmpje zei de voorzitter van Vooruit dat hij zich opgejaagd wild voelt. "Ik ken de familie goed", bedenkt Jean-Marie zich.

"Ze zijn van Nieuwpoort, hier vlakbij, dus over Conner ga ik niet uitweiden. Maar in een filmpje zeggen dat je opgejaagd wild bent, vind ik compleet naast de kwestie. If you can't stand the heat, stay out of the kitchen."

"De politieke wereld is een wereld van kruiperijen, maar ook van steun. Het is misschien wat slechter dan de bedrijfswereld, maar zoveel scheelt het nu ook niet weer. Het is de survival of the fittest. Er is veel lafheid in de politiek, dat moet ik toegeven. Je moet tegen een stootje kunnnen."

Jean-Marie laat zich ook uit om zijn eigen partij LDD nieuw leven in te blazen. "Dat is de vraag van één miljoen. Ik twijfel nog. Ik heb ook een optie van N-VA, waarvan ik veel steun krijg, hoewel ik onafhankelijk ben."

Meer nieuws

Meer nieuws

.