Jean-Claude Van Damme beschuldigd van aanranding: "Dwong me hem oraal te bevredigen"

door: COS
Jean-Claude Van Damme
Afbeelding bron: Photonews

Het parket van Brussel onderzoekt een klacht tegen Jean-Claude Van Damme. De 61-jarige acteur wordt ervan beschuldigd een vrouw te hebben aangerand.

Een 33-jarige vrouw uit Brussel heeft een klacht ingediend tegen Jean-Claude Van Damme. Op 20 augustus 2021 zou hij haar in de exclusieve champagnebar Impérial in Brussel hebben aangerand. Dat schrijft Het Nieuwsblad.

Volgens de dame in kwestie had Van Damme eerder op de avond al op een onschuldige manier contact gezocht, maar nadat hij "enkele lijntjes gesnoven had" werd hij volgens de Brusselse een andere persoon.

Na ongewenst contact trok de vrouw naar de wc, maar JCVD volgde. "Hij probeerde me uit te kleden en wou me dwingen hem oraal te bevredigen. Maar ik heb hem buiten kunnen werken", zegt de vrouw in Het Nieuwsblad.

Vervolgens werd de vrouw onwel, waarna ze flauwviel en plots halfnaakt wakker werd op het voetpad voor de bar. Ze vermoedt dat iemand iets in haar drankje gedaan heeft.

Het Parijse agentschap van JCVD zegt niet op de hoogte te zijn van de klacht. "Er zijn veel mensen die een klacht indienen tegen artiesten. Maar we zien JCVD zoiets niet doen. Hij is heel voorzichtig, getrouwd en heeft kinderen", zegt Van Dammes agent Patrick Goavec.