Jan Verheyen over zijn vriendschap met Bart De Pauw: “Dan houdt het op”
PMN
Jan Verheyen over zijn vriendschap met Bart De Pauw: “Dan houdt het op”
Foto: Photonews

Bart De Pauw mag zich klaarmaken voor zijn proces. De tv-maker wordt door dertien vrouwen aangeklaagd voor grensoverschrijdend gedrag.

“Morgen starten we met felle buien. Het wordt zeer wisselvallig weer, met gedurende de hele dag periodes met regen of buien. Aan de kust is een donderslag mogelijk. Ook de wind gaat een tandje bijsteken. Die wordt matig tot vrij krachtig, met rukwinden van 60 tot 70 kilometer per uur.”

“Ook de nacht daarop is er nog veel bewolking en kans op een aantal felle buien. De wind gaat nog iets krachtiger waaien, met rukwinden tot 80 kilometer per uur.”

Donderdag is het ook nog vaak zwaarbewolkt, met periodes met regen of buien. Er zal nog altijd redelijk wat wind zijn. Op de meeste plaatsen verwachten we rukwinden tot 60 kilometer per uur.”

“Vrijdag komen we in frisse polaire lucht terecht. Vrijdag wordt een overgangsdag met afwisselend zon en wolken, en lokaal mogelijk nog een bui. Later op de dag zijn er bredere opklaringen. De temperaturen klimmen dan al niet meer zo hoog. Het wordt maximaal 8 graden.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.