Jan Van Dyke speelt ‘De show van m’n leven’: Publiek geniet met volle teugen
WVDS

Na drie jaar wachten was het eindelijk zover. Op 27 mei ging de feestelijke show Jan Van Dyke in première. Heel wat genodigden verzamelden op de rode loper om deze jubileumshow van Jan Van Dyke te zien. 

Tijdens de show laat Jan Van Dyke, die ondertussen al 72 jaar is, zich omringen door topartiesten Patrick Onzia, Kobe Van Herwegen, Goele De Raedt en Franky Boy. Hij neemt het publiek mee in een terugblik op zijn carrière. 

Ook Jans favoriete zangeres Sofie is present en zingt onder meer één van zijn lievelingsliedjes ‘Smile’ voor hem. Het geheel wordt live begeleid door de Lou Roman Band. 

Jan blijft doorheen de hele show z’n uitbundige en energieke zelve. Hilarische sketches en zang wisselen elkaar af. Het publiek wordt vanaf de eerste minuut ook visueel geëntertaind door de vele kostuum- en decor wissels, aangevuld met projecties op een groot scherm. Het zicht op de live band zorgt voor een gezellige, warme en authentieke sfeer. 

Bekende typetjes en onovertroffen sketches zoals ‘Tommeke’ en de ‘Mexico-act’ worden op een ludieke manier opnieuw verwerkt in deze jubileumshow. Ook komt de befaamde strandstoel enkele keren voorbij.

Jan Van Dyke levert ook deze keer een show van topkwaliteit af. Het aanwezige publiek trakteerde Jan Van Dyke en de volledige cast dan ook op een staande ovatie met een daverend applaus na afloop van deze schitterende live show. 

JAN VAN DYKE - DE SHOW VAN M'N LEVEN speelt nog tot en met zondag 12 juni in Theater Elckerlyc te Antwerpen. Tickets kan je hier bestellen.

Meer nieuws

Meer nieuws

.