James Cooke opgelucht na onzekere periode: “Hart onder de riem”
COS
James Cooke opgelucht na onzekere periode: “Hart onder de riem”
Foto: Photonews

Het water stond James Cooke bijna aan de lippen door de coronacrisis. Met zijn productiehuis Uitgezonderd zag hij alle projecten in het water vallen.

Vanaf volgende week is Wim Opbrouck opnieuw ceremoniemeester in ‘Bake Off Vlaanderen’ op VIER. Hij pleit voor gezond verstand, en daar hoort ook de occassionele zoete zonde bij. “De ketodiëten vliegen ons om de oren”, zegt Wim. “Als het om voeding gaat, schieten we tegenwoordig meteen in een kramp.” Af en toe een taartje of een stukje cake moet kunnen, vindt hij. “Ik eet zelf gezond en train twee keer per week om fit te blijven, maar ik doe niet aan diëten. Een beetje gezond verstand, alstublieft.”

“Dit programma ademt dat ook uit. Op de belangrijke momenten in het leven is er plots dat taartje of dat stukje cake. Het liefst een klein beetje mislukt, want ons leven is ook niet altijd gelukt. Wat wij in dit programma doen, geeft een beetje ontspanning aan de spanning die rond de lichaamscultuur hangt. Een cultuur die voor 95 procent van de bevolking onhaalbaar is, trouwens. Ik ben wie ik ben en ik ben daar perfect gelukkig mee”, aldus Wim.

Meer nieuws

Meer nieuws

.