James Cooke onderneemt meteen actie na zorgwekkend telefoontje: “Agenda spontaan geblokkeerd”
COS
James Cooke onderneemt meteen actie na zorgwekkend telefoontje: “Agenda spontaan geblokkeerd”
Foto: Photonews

James Cooke is peter van Louisa (14), de oudste dochter van zijn zus Fleur, en zou alles voor zijn nichtje doen. Afgelopen zomer kreeg hij een zorgwekkend telefoontje van Louisa.

Jan Smit moet optredens cancellen, omdat hij kampt met een ernstige keelontsteking. "‪Zoals jullie misschien wel gemerkt hebben was ik deze week niet heel actief op social media", begint Jan zijn bericht aan zijn Instagram-volgers. "Ik heb de afgelopen dagen voornamelijk thuis in bed gelegen. Na een bezoek aan mijn huisarts ben ik genoodzaakt om de concerten voor dit weekend in Wieze en Volendam te annuleren in verband met acute Laryngitis."

De zanger heeft er erg veel last van. "Dit betreft een acuut keelprobleem en maakt het onmogelijk om mezelf voor 100% live te kunnen inzetten om alle fans de avonden te bezorgen waar ze recht op hebben", aldus Jan. "Het spijt mij echt enorm! Sorry voor iedereen die kaarten heeft gekocht of hotelovernachtingen heeft geboekt, maar mijn gezondheid gaat voor alles!" Beide concerten worden naar een later tijdstip verplaats.

Meer nieuws

Meer nieuws

.