James Cooke heeft een bizarre wens: “Dat staat echt nog op mijn bucketlist”
COS
James Cooke heeft een bizarre wens: “Dat staat echt nog op mijn bucketlist”
Foto: Photonews

Door de coronacrisis moest James Cooke met productiehuis ‘Uitgezonderd’ op zoek naar een nieuwe manier van aanpak voor de ‘Assisen’-reeks. Het werd een online variant met het publiek als digitale volksjury.

“Ik geef het toe, ik ben een bangerik”, klinkt het op de Instagrampagina van Eva Daeleman. De voormalige radiostem, die onlangs met haar vriend Stijn in het huwelijksbootje stapte, deelt via het forum met haar volgers dat ook zij niet perfect is.

“Ik ben bang van het donker, van surfen, van de zee, van conflicten, van de dood, van haaien, van grote veel te enthousiaste honden, van een dom blondje te zijn, van falen, … . “Ik leef met mijn angsten”, aldus Eva. “Ze vormen de motor om toch zaken te blijven ondernemen en om te kiezen voor het leven.”

Op 23 november brengt Eva weer 350 vrouwen samen in Oostende. Ze zal er werken aan het bevechten van dergelijke angsten. Het belooft een dag vol inzichten en tools te worden. “Dingen die ik als mens en coach leerde om die angsten niet meer op mijn kop te laten zitten”, zal de voormalige MNM-presentatrice delen met geïnteresseerden. Iedereen is welkom.

Meer nieuws

Meer nieuws

.