Jacques Vermeire reageert emotioneel op overlijden Gerty Christoffels: “Enorm verlies”
COS
Jacques Vermeire reageert emotioneel op overlijden Gerty Christoffels: “Enorm verlies”
Foto: Photonews

Gert Christoffels overleed begin deze na een slepende ziekte op 62-jarige leeftijd. Ze was een erg geliefde presentatrice.

“Voor mij was die serie het begin van alles”, zegt hij in TV-Familie. “Ik was nog geen 18 jaar toen ik er mijn debuut maakte als acteur. Voor mij was dat een goeie leerschool voor wat ik nu bij ‘Familie’ doe.” 

“Net zoals daar werd er bij ‘Wat nu weer?!’ aan een hoog tempo opgenomen. Het was heel hard werken, maar ook een heel ?jne tijd. Wat wil je: we waren daar met een bende jonge gasten iets heel tofs aan het maken. Die sfeer herken ik nu ook op de set van ‘#Like Me’, waarin ik een van de oudere personages speel. Als ik zie hoe die jonge acteurs: dat was net zoals wij bij ‘Wat nu weer?!”

Gunther Levi gaat zeker nog eens een aflevering herbekijken. “Het is tof om dat opnieuw te zien. En te schrikken van hoe jong ik er toen nog uitzag, ja. Ik weet niet of de serie nu veel nieuwe jonge fans zal krijgen. Misschien is ze toch wat gedateerd. Maar ik sluit het ook niet uit. Want de thema’s waar ‘Wat nu weer?!’ over ging, zijn nog altijd heel herkenbaar voor jongeren.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.