Jacques Vermeire laat weten hoe het met hem gaat nadat hij schouderbreuk opliep
COS
Jacques Vermeire laat weten hoe het met hem gaat nadat hij schouderbreuk opliep
Foto: Instagram @oeijacques

Jacques Vermeire vertelde in februari dat hij geblesseerd was geraakt. Hij brak zijn schouder en moest zijn zaalshows noodgedwongen annuleren.

Jacques Vermeire toonde in februari hoe hij zijn blessure opliep. De komiek was gestruikeld over Sunny, het hondje van dochter Julie Vermeire. "Ik wilde er niet op trappen, natuurlijk. En ik ben lelijk op mijn schouder gevallen", legt Jacques uit bij Radio 2. Gevolg? "Schouder uit de kom, stukjes eraf, enzovoort. Dat was wel serieus, ja."

Met Jacques gaat het al beter, al moet hij wel nog alle dagen revalideren. Hij toont ook hoe hij zijn linkerarm naar boven kan zwieren, maar dat dat met de rechterarm nog steeds niet lukt. "Dat is ongelooflijk." Ook op Instagram toont Jacques hoe zijn revalidatie verloopt. 

Met Sunny was er gelukkig niets aan de hand. "Da's nog altijd mijn grote vriend. Die heeft niets gevoeld natuurlijk", zegt Jacques. "Het zou veel erger geweest zijn als er iets met de puppy was. Stel je voor dat ik erop getrapt had, daar mag je niet aan denken."

https://www.instagram.com/reel/CcLGzCgDO6-/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.