Jacques Vermeire heeft slecht nieuws na zijn schouderbreuk: "Wist direct hoe dramatisch het gevolg was"
COS
Jacques Vermeire heeft slecht nieuws na zijn schouderbreuk: "Wist direct hoe dramatisch het gevolg was"
Foto: Photonews

Jacques Vermeire kwam enkele weken geleden ten val. Hij brak zijn schouder en moest noodgedwongen de try-outs van zijn nieuwe zaalshow '70+' annuleren. Nu maakt hij bekend dat hij de hele tournee zal moeten cancelen, maar hij komt ook met een verrassende oplossing.

Begin januari viel Jacques Vermeire tijdens het spelen met Sunny, het hondje van Julie Vermeire. Zijn rechterschouder was uit de kom, gebroken én gebarsten. Jacques werd met spoed geopereerd en moest begin januari drie dagen in het ziekenhuis blijven.

"Pas sinds een week kan ik mijn arm wat bewegen. De pijn valt mee, ik volg dagelijks kine en krijg oefeningen om goed te revalideren" vertelt Jacques in Het Laatste Nieuws. "Ik wist direct hoe dramatisch het gevolg was: maanden revalideren. Mijn nieuwe zaalshow '70+' kon in geen geval doorgaan."

De shows verplaatsen is geen optie, dus zal iemand erg bijzonder de datums overnemen: Urbanus. Hij wil graag optreden, maar stootte op een tekort aan zalen. "Win-win is het niet, maar annuleren vond ik dramatischer. Nu kan Urbain er tenminste van profiteren. En als ik dat één mens gun, is hij het wel", aldus Jacques.

Tickethouders van '70+', waarin ook Maxime en Julie Vermeire en hun partners een rol hadden, zullen op de hoogte worden gebracht. Zij kunnen hun tickets ruilen voor de show 'BIS BIS BIS!' van Urbanus of hun geld terugkrijgen.

Meer nieuws

Meer nieuws

.