Video Jacques Vermeire en Julie Vermeire in tranen na onverwachte verrassing voor 70ste verjaardag Jacques
COS
Jacques Vermeire en Julie Vermeire in tranen na onverwachte verrassing voor 70ste verjaardag Jacques
Foto: Photonews

Jacques Vermeire viert vandaag, op donderdag 27 mei, zijn 70ste verjaardag. Hij wordt al wekenlang in de bloemetjes gezet.

Jacques Vermeire wordt zeventig en dat moet gevierd worden. Vanochtend was hij te gast bij De Madammen op Radio 2. Daar kwamen belangrijke mensen uit Jacques' leven langs.

Julie Vermeire had waarschijnlijk de grootste verrassing voor haar vader in petto. Samen met Metejoor (Joris van Rossem) zong Julie 'Denk aan mij' van Kabiaar.

Jacques was enorm ontroerd. Wanneer Julie in tranen de studio weer binnenkomt, steekt ze ook Jacques en Siska Schoeters aan. "Da's raar hoe muziek mensen kan raken. Als ik die mensen in 'Liefde Voor Muziek' zie, dan ben ik mee emotioneel. Ik heb dat niet vaak, maar nu heb ik dat wel", zei Jacques geëmotioneerd.

"Voor mij was het een enorme ervaring dat ik dat mocht doen. En het is extra leuk dat ik dat voor mijn papa mag doen, een nummer van hem. Hij had dat nooit verwacht dat ik dat zou doen. En dat maakt mij heel blij", aldus Julie op Radio 2.

Meer nieuws

Meer nieuws

.