Jacky Lafon vreest onraad en grijpt drastisch in: “Wil dat in mijn leven nooit meer meemaken”
PMN
Jacky Lafon vreest onraad en grijpt drastisch in: “Wil dat in mijn leven nooit meer meemaken”
Foto: Photonews

Aan Jani Kazaltzis zei Jacky Lafon dat er wel een nieuwe man in haar leven was. Maar aan dat contact heeft ze nu een einde gemaakt. Jacky vreesde onraad.
 

Jacky ontmoette een man in de Delhaize. “Ik had toen net een baaldag”, legt ze uit in Primo. “Ik heb vreselijk afgezien van die lockdown. Die man was heel vriendelijk en ik was ook wel gecharmeerd door zijn aandacht.”

“De volgende keer dat ik naar de Delhaize ging, was hij er ook weer. Hij stelde toen voor om iets te gaan drinken, maar dat heb ik geweigerd. Ik wist ook nog niet zoveel over hem. Hij vertrok en daarna zei een vrouw tegen mij dat ik met hem moest opletten. Hij was nog getrouwd.”

De volgende keer dat Jacky naar de Delhaize ging was de man daar weer. “Hij volgde me overal in de winkel”, legt de actrice uit. “Ik zei dat dit niet mocht met de coronaregels, maar dat lachte hij weg.”

“Ik confronteerde hem er ook mee dat hij nog getrouwd was. ‘Oh ja, ik ben nog getrouwd. We wonen nog samen maar zijn eigenlijk niet meer samen’. Hij dacht dat hij zich daarmee kon afmaken. Ik heb toen gezegd dat mijn dochter op me wacht. Ik ben daarna ook altijd naar een andere winkel gegaan en heb hem niet meer gezien.”

"Ik ben in mijn leven al veel belogen geweest. Ik wil dat nooit meer meemaken."

Meer nieuws

Meer nieuws

.