Zien 📷 Iedereen zegt hetzelfde over de geweldige foto's die Valerie De Booser deelt van haar verblijf in Ibiza en er valt iets op
PMN
📷 Iedereen zegt hetzelfde over de geweldige foto's die Valerie De Booser deelt van haar verblijf in Ibiza en er valt iets op
Foto: Instagram@valeriedebooser

Valerie De Booser laat regelmatig van zich horen op haar Instagram. Dat doet ze nu weer met heerlijke foto's van haar verblijf in Ibiza.

Valerie De Booser deelt op haar Instagram enkele prachtige foto's van haar verblijf in Ibiza, waar ze met heimwee aan terugdenkt. Haar volgers reageren massaal op de gedeelde foto's.

De foto's tonen Valerie terwijl ze geniet van de plaatselijke lekkernijen en een schitterende zonsondergang. Haar dochter, Zita Wauters, reageert met een hartje op de foto's en klankman Pascal Braeckman is iets opgevallen. "Gij hebt nogal een leven, hé."

Valerie is ook erg populair op Instagram. Haar volgers bewonderen niet alleen de prachtige foto's, maar ook haar stralende verschijning. Het lijkt erop dat haar ervaringen in Ibiza indruk maken op velen want ze wordt overspoeld met positieve reacties.

Haar tijd in Ibiza lijkt echt iets speciaals te zijn geweest en het is duidelijk dat Valerie de mooie momenten graag met haar volgers deelt. De foto's geven een glimp van haar gelukkige momenten op het eiland, omgeven door de schoonheid van de natuur en culinaire hoogstandjes.

Haar reis naar Ibiza heeft duidelijk onuitwisbare herinneringen achtergelaten, niet alleen voor haarzelf, maar ook voor degenen die haar volgen op sociale media.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Valerie De Booser (@valeriedebooser)

Meer nieuws

Meer nieuws

.