Interview Ianthe Tavernier neemt heel veel hooi op haar vork: “Dat houdt me met beide voetjes op de grond”
WVDS

Ianthe Tavernier leeft zich zowel op televisie als in het theater uit. De laatste jaren speelde ze in heel wat musicals. En er zit nog heel wat werk aan te komen.

“Ik heb er geen woorden voor wat ik de afgelopen jaren allemaal heb meegemaakt. Ik ben iedereen dankbaar dat ik al die mooie rollen heb mogen spelen.”

“En ik kijk al uit naar wat er nog zit aan te komen zoals ‘De Moord op de Orient Express’, ‘Red Star Line’ en nog vele andere projecten”, vertelt Ianthe Tavernier aan Showbizz24.

James Cooke, die met Backstage Producties de producent is achter ‘Moord op de Orient Express’, liet vallen een topcast te willen voor het theaterstuk en daar hoort Ianthe ook bij. 

“Voor mij is topcast er misschien wel een beetje over, maar als je kijkt welke namen er nog naast mij staan dan ga ik met open mond kijken naar al die topmensen zoals een Warre Borgmans, Barbara Sarafian, Marilou Mermans.” 

“Ik ben superhard aan het genieten van wat ik momenteel allemaal beleef. Ik kan soms gewoon niet nee zeggen tegen bepaalde dingen omdat ik het allemaal zo graag doe. Het is een passie van mij die ik nu als job kan doen.” 

Ianthe blijft ondanks de vele successsen toch nog steeds wat onzeker. “Ik ben een superonzeker persoon en ik denk dat iedereen in ons vak dat wel ergens heeft, want je wil iets moois afleveren en de mensen altijd tevreden stellen.”

“Andere mensen mogen dat van mij vinden, maar ik vind niet dat ik knap en getalenteerd ben en dat houdt me met mijn beide voetjes op de grond", aldus Ianthe.

Meer nieuws

Meer nieuws

.