Ianthe Tavernier maakt drastische beslissing: “Niet op het beste moment”
COS

Ianthe Tavernier is (musical)actrice en vooral bekend als Floor in ‘De Buurtpolitie’. Ze nam vorig jaar deel aan ‘Dancing with the Stars’ en werd er knap vijfde.

Nu het grootste deel van de entertainment- en cultuursector stilligt, heeft ook Ianthe Tavernier minder om handen. “Maar alle kleine jobs die ik recent heb aangenomen én mijn opgebouwde spaarpotje zorgen ervoor dat het water me niet aan de lippen staat.” Naar eigen zeggen moet ze wel op haar centen letten nu ze sinds januari zelfstandige is geworden.

“Achteraf gezien niet het beste moment, maar ik ben wel blij dat ik het gedaan heb”, vertelt ze in Story. “Al van voor de coronacrisis was ik aan een ‘extraatje’ aan het denken. Iets aanvullends op mijn activiteiten dat prima combineerbaar is.”

“Veel wil ik er nog niet over kwijt, maar laat ons zeggen dat ik goed geluisterd heb naar mijn Instagram-volgers”, gaat ze verder. “En het heeft niets met zingen, acteren of presenteren te maken. Al blijft dat mijn hoofdjob en liggen daar mijn ambities.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.