BREAKING NEWS Huwelijk van Sergio Herman en Ellemieke Vermolen is voorbij
PMN
Huwelijk van Sergio Herman en Ellemieke Vermolen is voorbij
Foto: Photonews

Er is een einde gekomen aan het huwelijk van Sergio Herman en Ellemieke Vermolen. De twee besloten om een punt te zetten achter hun huwelijk.

Drie maanden geleden trok Valerie De Booser de deur van haar boetiek Histoires de Femmes dicht, maar nu is ze al terug in de modebusiness. Gisteren lanceerde ze haar eigen collectie bij Close-Up, de voormalige kledingketen van Katja Retsin. “Ik blijf mijn passie uitoefenen, alleen zonder de stress van een eigen zaak”, zegt Valerie.

Sinds september staat Valerie model voor Close-Up en vanaf vandaag ligt er in de winkels een ‘Selected by Valerie De Booser’-collectie. “Vijftien outfits heb ik samengesteld. Van iets romantisch tot iets stoers: ik verwerk mijn eigen stijl erin”, zegt ze. “En in de toekomst ga ik dat nog doen.”

Valeries kinderen Zita en Nono, en man Koen Wauters blijven wel op de eerste plaats staan. “Ik kan mijn werkschema nu zelf indelen”, zegt ze. “Voor het eerst in elf jaar ben ik in het weekend gewoon vrij en kunnen we leuke uitstapjes doen. Een verademing.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.