Het gaat niet goed met Veerle, de vrouw van Bart De Wever
LHX
Het gaat niet goed met Veerle, de vrouw van Bart De Wever
Foto: Photo News

Bart De Wever is momenteel volop in verkiezingsmodus. Maar hoe gaat het eigenlijk met zijn echtgenote, Veerle Hegge?

Veerle Hegge weet na elf verkiezingen goed genoeg dat ze het nu even alleen moet doen thuis. Bart De Wever heeft het zo druk dat het moeilijk is om samen iets te plannen.

Daar heeft ze geen problemen mee, maar er is ook minder goed nieuws. Uit foto's van het jongste N-VA-congres bleek al dat het niet zo goed met haar gaat, en dat kan ze bevestigen.

Wat er precies aan de hand is, wil ze echter niet kwijt. "In onze omgeving weet men wat er scheelt, en daarbuiten beschouwen we dit als een privézaak", zegt ze in Dag Allemaal. "Bart en ik zijn op dat vlak hetzelfde: we dragen verdriet in stilte en gaan gewoon door. Niet flauw doen!"

Ze is niet het type dat zich thuis opsluit, om te vermijden dat mensen zien dat er iets scheelt. De voorbije maanden is ze dan ook gewoon doorgegaan met haar job in het onderwijs.

"Ik sta nog altijd voor m'n eenentwintig patatjes. Het komt allemaal wel goed", zegt ze. Ook Bart De Wever houdt de moed erin. "Niet bij de pakken neerzitten of je in een bolletje oprollen: dat is altijd de filosofie van ons gezin geweest."

Meer nieuws

Meer nieuws

.