Het gaat niet goed met Nick Laenen uit ‘Blind Getrouwd’ na zijn malariabesmetting
PMN
Het gaat niet goed met Nick Laenen uit ‘Blind Getrouwd’ na zijn malariabesmetting
Foto: VTM

Nick Laenen werd naar het ziekenhuis gebracht. Hij heeft een aanval van malaria gekregen.

Nick is intussen weer thuis, maar het gaat allemaal nog heel moeizaam. Op zijn Instagram geeft hij zelf een update over hoe het nu met hem gaat.

“Ik heb Malaria opgelopen tijdens mijn werktrip een paar weken geleden in Monrovia (Liberia). Malaria is een tropische ziekte die wordt veroorzaakt door een parasiet die het lichaam binnen kan komen via een muggenbeet”, legt Nick uit. 

“Je kan jezelf daar preventief tegen beschermen als je 1x per jaar naar een Tropische gebied reist. Maar omdat wij als Cabin Crew wekelijks naar deze landen vliegen is voor ons de enige mogelijke bescherming een anti muggenspray. Ik smeer mezelf altijd te pletter maar dit is dus geen garantie. Noem het gewoon “Bad Luck”…”

“Ik heb het geluk gehad dat ik er op tijd bij was. Gelukkig had ik de beste en allerliefste dokters en verpleegkundigen in het UZA om dat vies Tropisch beest uit mijn lijf te krijgen.”

“Momenteel ben ik terug thuis, ik ben er nog niet niet, maar ik doe er alles aan om snel terug de oude (41’er) te zijn. Sorry, dat ik niet reageer op DM’s etc, maar mijn dagen vul ik momenteel alleen maar met slapen slapen en slapen.”

https://www.instagram.com/p/Cl3UaWso6JC/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.