Herman Brusselmans keihard voor Niels Destadsbader: "Kan met moeite achter een struik schijten in bos naast VRT"
PMN
Herman Brusselmans keihard voor Niels Destadsbader: "Kan met moeite achter een struik schijten in bos naast VRT"
Foto: Play4

Herman Brusselmans maakte bekend dat hij voor het eerst vader wordt. Hij kijkt vol verwachting uit naar de geboorte van zijn eerste kindje.

Herman Brusselmans haalt in zijn column in ‘Humo’ erg hard uit naar Niels Destadsbader. Hij is één van de grootverdieners bij de VRT.

Herman Brusselmans heeft daar zijn bedenkingen over. “Niels Destadsbader krijgt 400.000 euro. Waarom?”

“Hij kan niet zingen, hij kan niet presenteren, hij kan geen moppen vertellen en hij kan met moeite achter een struik schijten in het bos naast de VRT-gebouwen.”

“Is er enige reden te verzinnen waarom hij het dubbele ontvangt van Siska Schoeters? Die sloor moet het stellen met 200.000 euro, terwijl ze een huis moet afbetalen, een luiwammes van een nieuwe partner moet onderhouden en haar arme bloedjes van kinderen dient eten te geven.”

“Voor dat bedrag kan je niet eens om het jaar een nieuwe Porsche Carrera mede financieren. Daarom stel ik voor dat de VRT vanaf nu 400.000 euro geeft, en Niels Destadsbader een schop tegen z’n kloten, en wel zodanig dat hij tot bij de VTM vliegt, waar hij per aflevering een appelsien en een pak zure beertjes krijgt.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.