Herman Brusselmans grijpt drastisch in na geboorte zoontje Roman
COS
Herman Brusselmans grijpt drastisch in na geboorte zoontje Roman
Foto: Photonews

Herman Brusselmans en zijn vriendin Lena deelden in februari heugelijk nieuws. Het koppel mocht hun eerste kindje verwelkomen: zoontje Roman.

De afgelopen drie weken leefde Herman Brusselmans op een roze wolk. Hij is dolgelukkig met de komst van zoontje Roman. Het vaderschap vindt hij geweldig. Al drie weken zit Herman binnen. "Ik zit continu naar die kleine te kijken", bekent Herman in 'De Tafel van Vier'.

"Ik zit mij nu al te amuseren met die kleine. Iedereen zegt het over zijn kind, maar het is zo'n tof manneke, zo'n leuk bazeke", zegt Herman. Roman doet alles zoals het moet. "Hij eet graag en veel. Hij kakt graag en veel. Hij slaapt graag en veel. Hij krijst nu en dan eens, maar niet problematisch."

"Als ik vroeger een baby hoorde krijsen vond ik dat een verschrikkelijk geluid. Dan dacht ik: doe iets met die kleine. Nu mijn eigen kleine ligt te krijsen... ik vind het muziek gewoonweg. Ik ben echt verliefd op dat ventje", zegt hij. "Ik ben een softie geworden door dat kind."

Wat ook een beetje veranderd is sinds de komst van Roman, is Hermans rookgedrag. Stoppen lukt voorlopig niet. "Maar ik rook alleen nog buiten. En ik ga niet veel buiten, dus ben ik zwaar verminderd. Ik voel me ongelooflijk topfit", aldus Herman Brusselmans.

Meer nieuws

Meer nieuws

.