Heel confronterend voor Ann Van den Broeck na strijd tegen borstkanker
COS
Heel confronterend voor Ann Van den Broeck na strijd tegen borstkanker
Foto: GoPlay

Vorig jaar werd borstkanker vastgesteld bij Ann Van den Broeck. Dat nieuws maakte de (musical)actrice vorig jaar zelf bekend via sociale media.

Op het moment dat Ann Van den Broeck vertelde dat ze de diagnose borstkanker had gekregen, was de actrice al met een intensieve behandeling gestart. Die bestond uit chemobehandeling, AC-chemo en ook een operatie. Alles verliep zoals gehoopt.

Ann is nu aan de beterhand. De behandelingen zijn voorbij. Al moet ze de komende jaren wel hormoontherapie volgen om ervoor te zorgen dat de kanker niet terugkeert. Intussen is Ann ook weer volop aan het werk. Zo schitterde ze deze maand in 'One More Night' in de Proximus Pop-Up Arena.

Na de show vloog Ann meteen in het volgende project en dat is een bijzonder project. Vanaf 5 oktober gaat de musical 'You Are My Sunshine' in première in het Fakkeltheater. Die musical is een samenwerking van Ann en haar ex Stany Crets; hij schreef het verhaal, zij de muziek.

Vorige week was de eerste repetitiedag voor hoofdrolspeelsters Ann en Sophie. De repetities lopen deze week verder. "Mijn T-shirt says it all: 'Rollercoaster, this is how I roll'", schrijft Ann bij enkele foto's op Instagram.

"Helemaal in repetitiemodus. Ik bots nog steeds op grenzen, en dat is confronterend. Maar ik omarm ze, of ik doe toch een poging, en blijf goed luisteren naar mijn lichaam. Ik geniet. En ik ben zo blij met mijn tegenspeelster. Merci Sophie voor je zotte enthousiaste zelf! We gaan er iets moois van maken!"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ann Van den Broeck (@annvandenbroeck13)

Meer nieuws

Meer nieuws

.